CHECK OUR NEW
WORKWEAR COLLECTION
EXPLORE NOW

Certificeringen anti-teken kleding

De teek, teekwerende kleding en de volksgezondheid.

Preventie tegen de teek is van groot belang als u regelmatig in het buitenleven actief bent. Na een wandeling of werkzaamheden uzelf controleren moet een vast ritueel worden. Hierdoor vermindert u de kans op een tekenbeet en daarmee een mogelijke besmetting met de (beroeps-)ziekte Borrelia – Lyme.

Echter controle alleen is niet voldoende. Veel teken, met name de kleine nymfen, worden veelal niet opgemerkt en kunnen zonder verdere preventie eenvoudig vrij spel hebben op uw lichaam. Teekwerende kleding van Rovince geeft ook deze kleine teek minder kans om bij u een bloedmaaltijd te halen. Met Rovince ZECK-Protec beschermende kleding kunt u een groot gedeelte van uw lichaam bedekken. De teek krijgt hierdoor vrijwel geen kans om uw lichaam te bereiken.

Hoe gevaarlijk is teekwerende kleding voor de volksgezondheid? Kortom is het middel niet erger dan de kwaal?

Het is de eerste vraag die mensen stellen bij het onderwerp teekwerende kleding.

Op de markt worden veel teekwerende middelen aangeboden zonder dat er nagedacht wordt over de gevaren van de werkende stoffen in deze middelen. Veel producten zijn niet getest en hebben ook geen certificering. Gevaren voor de huid en het inwendige lichaam zijn door het gebruik van niet gecertificeerde producten direct aanwezig. De gevolgen kunnen rampzalig zijn.

Gebruik nooit niet gecertificeerde teekwerende producten op uw lichaam, dat is vragen om enorme gezondheidsproblemen!

Iedere leverancier van preventie middelen moet een certificaat kunnen overleggen waarin de testresultaten staan van de beschermende producten. Kortom geen certificaat, betekent niet veilig!

Rovince wil als specialist alleen veilige producten op de markt brengen. Daarom worden al onze ZECK-Protec teekwerende kledingstukken volledig getest volgens professionele normeringen. Door deze certificering is Rovince ZECK-Protec volledig veilig en officieel erkend als Bedrijfskleding. Dit geeft de werkgever de mogelijkheid om Rovince ZECK-Protec kleding te gebruiken bij de teekpreventie voor de werknemers. Let op, Borrelia – Lyme is tenslotte een beroepsziekte en preventie is verplicht!

Ieder ZECK-Protec product van Rovince wordt getest door onafhankelijke instanties en voorzien van een certificaat met een uniek nummer. Het unieke certificaat geeft aan dat het kledingstuk veilig is voor de volksgezondheid. Korte termijn en lange termijn gevaren voor de volksgezondheid zijn hierin meegenomen.

Rovince ZECK-Protec teekwerende kleding geeft u garantie. Onze garantie staat voor optimale bescherming tegen de teek en maximale veiligheid ten aanzien van uw gezondheid!

Wilt u advies over onze certificeringen? Vraag dan direct vrijblijvend het Rovince ZECK-Protec infopakket aan.

Bestel direct op onze webshop
Al onze producten zijn direct online te bestellen op onze webshop.

Vragen? Bel of mail ons
Vragen over uw bestelling, vrijblijvend kennismaken of direct een offerte? Bel of mail ons gerust.

088 – 434 9900 Ma-Vr: van 8:30 tot 17:00