CHECK OUR NEW
WORKWEAR COLLECTION
EXPLORE NOW

Anti-teek kleding van Rovince

De anti-teek kleding van Rovince is uniek vanwege het feit dat tijdens het produceren van deze kleding gebruik wordt gemaakt van het gepatenteerde ZECK-Protec.
ZECK-Protec is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en biedt uitstekende bescherming tegen teken. Alle anti-teek kleding van Rovince wordt geproduceerd met dit teekwerende product. Ook wordt al onze anti-teek kleding altijd geïmpregneerd, vóórdat deze op de markt komt. Een eventuele nabehandeling is dan ook niet nodig, onze producten zijn direct gebruiksklaar.

Over ZECK-Protec
ZECK-Protec is volledig veilig en gecertificeerd. De impregnering is geurloos, huidvriendelijk (dermatologisch getest), UV-proof en machinewasbaar. De ZECK-Protec-bescherming blijft ongekend lang op de anti-teek kleding actief. Tests hebben uitgewezen dat zelfs na 80 wasbeurten een optimaal teekwerend resultaat naar voren kwam. Kortom: met ZECK-Protec heeft u een professionele anti-teek bescherming die geen nabehandeling behoeft.

Waarom Rovince ZECK-Protec?

  • ZECK-Protec vormt een permanente beschermlaag op uw kleding, waardoor automatisch een groot deel van uw lichaam is beschermd
  • ZECK-Protec werkt preventief en voorkomt dat er een teek in de buurt komt
  • ZECK-Protec is gevaarlijk voor de teek, maar volledig ongevaarlijk voor u
  • ZECK-Protec is continu actief
  • ZECK-Protec behoudt zijn werking, zowel bij mooi als bij slecht weer
Bestel direct op onze webshop
Al onze producten zijn direct online te bestellen op onze webshop.

Vragen? Bel of mail ons
Vragen over uw bestelling, vrijblijvend kennismaken of direct een offerte? Bel of mail ons gerust.

088 – 434 9900 Ma-Vr: van 8:30 tot 17:00