CHECK OUR NEW
WORKWEAR COLLECTION
EXPLORE NOW

Een tekenbeet kan Lyme veroorzaken

Werkt u in bermen langs snelwegen, in plantsoenen, in tuinen en op braakliggende terreinen, dan werkt u op tekengevoelige plaatsen. Bij Rovince weten we dat er dan een vergrote kans bestaat op een tekenbeet, met Lyme mogelijk tot gevolg.

Zorgplicht werkgever
Omdat u als buitenwerknemer een verhoogd risico loopt op een tekenbeet en dus op Lyme, moet u hiertegen gewapend zijn. Na een tekenbeet kan Lyme namelijk mogelijk leiden tot nog veel ernstige ziekten en/of tot arbeidsongeschiktheid. U, maar vooral ook uw werkgever moet zich hiervan goed bewust zijn en u bij voorbaat beschermen met onder meer onze gecertificeerde, op maat gemaakte, ZECK-Protec tekenwerende kleding te dragen. Deze kleding is met name bedoeld voor professioneel gebruik en verkleint de kans op een tekenbeet en Lyme aanzienlijk.
Vooral het feit dat onze kleding tegen een tekenbeet en Lyme gecertificeerd is, is van groot belang. Draagt u niet-gecertificeerde kleding, dan bent u namelijk niet verzekerd van uw veiligheid en loopt u meer kans uw gezondheid te schaden.

Bestel direct op onze webshop
Al onze producten zijn direct online te bestellen op onze webshop.

Vragen? Bel of mail ons
Vragen over uw bestelling, vrijblijvend kennismaken of direct een offerte? Bel of mail ons gerust.

088 – 434 9900 Ma-Vr: van 8:30 tot 17:00