CHECK OUR NEW
WORKWEAR COLLECTION
EXPLORE NOW

Jachtkleding van Rovince

Jacht is al zo oud als de mensheid. Momenteel telt Nederland ongeveer 28.000 jagers. Wanneer men in ons land wilt jagen, moet hij/zij een jachtdiploma hebben. Er zijn vele lokale samenwerkingsverbanden waar jagers zich hebben verenigd. Een succesvolle jacht begint met een goede voorbereiding. Op Rovince.nl bent u dan exact op het juiste adres. Kijk gerust rond op onze website. Op onze pagina “Kennisbank” treft u veel informatie over teken.

Teekwerende jachtkleding

Wanneer u opzoek bent naar goede jachtkleding wat ook gelijk teekwerend is, dan bent u bij Rovince op het juiste adres. We zijn geen specifieke jacht winkel of een jacht en outdoor online winkel. Wij zijn de specialist in teekwerende kleding die ook jachtkleding online verkoopt.

Als u denkt aan outdoor jacht dan denkt u aan jagen in het vrije natuur. Onze jacht kleding, jagerskleding, is een volledig gecertificeerde teekwerende kledinglijn. Onze vakkundige en professionele medewerkers werken hier elke dag opnieuw met volle enthousiasme aan. Bekijkt u gerust onze mooie collectie. Bescherm bijvoorbeeld uw hoofd en gezicht met een cap, of bescherm uw handen met handschoenen uit ons assortiment.

Betrouwbare tekenbescherming bij het jagen

Voorkom tekenbeten, door contact te vermijden. Met onze stijlvolle, capabele en modieuze teekwerende jachtkleding van Rovince bent u beschermd! Gaat het om lange jachttochten of om een korte jachttocht, de ZECK-Protec teekwerende kleding geeft u altijd de bescherming die u verdient.

Loop geen risico, geef de teek geen kans. Kies voor Rovince ZECK-Protec! Rovince ZECK-Protec teekwerende kleding garandeert u optimale bescherming tegen de teek en een maximale veiligheid voor uw gezondheid.

Bestel direct op onze webshop
Al onze producten zijn direct online te bestellen op onze webshop.

Vragen? Bel of mail ons
Vragen over uw bestelling, vrijblijvend kennismaken of direct een offerte? Bel of mail ons gerust.

088 – 434 9900 Ma-Vr: van 8:30 tot 17:00