CHECK OUR NEW
WORKWEAR COLLECTION
EXPLORE NOW

Zeckprotec van Rovince

De teekwerende kleding van Rovince is uniek in Europa door het gebruik van het gepatenteerde Zeck-Protec. Zeck-protec is een professioneel impregneermiddel bestaande uit de aktieve stof permetrine dat een uitstekende bescherming vormt tegen teken. Permethrine wordt gebonden in een co-polymeer (voornamelijk acrylaat en silicone elastomeer (poly siloxanen)). Deze combinatie verzekert een perfect evenwicht tussen de duurzaamheid (wasbestendigheid) en de bio activiteit (d.m.v. de silicone elastomeren kan de permetrine geleidelijk en duurzaam naar buiten diffunderen).

Alle anti-teek kleding van Rovince wordt tijdens de productie geimpregneerd met het teekwerende product Zeck-Protec. Dit zorgt ervoor dat Rovince kleding bij aankoop altijd al geïmpregneerd is en voor de gehele levensduur geen enkele nabehandeling nodig heeft. Dit maakt Zeck-Protec uitermate geschikt voor zware professionele omstandigheden.

Zeck-Protec is volledig veilig en gecertificeerd. De impregnering is geurloos, huidvriendelijk (dermatologisch getest), UV-proof en machinewasbaar. De Zeck-Protec-bescherming blijft ongekend lang op de anti-teek kleding actief. Tests hebben uitgewezen dat zelfs na 80 wasbeurten een optimaal teekwerend resultaat naar voren kwam. Kortom: met Zeck-Protec heeft u een professionele anti-teek bescherming die geen nabehandeling behoeft.

Waarom Rovince ZECK-Protec?

  • ZECK-Protec vormt een permanente beschermlaag op uw kleding, waardoor automatisch een groot deel van uw lichaam is beschermd
  • ZECK-Protec werkt preventief en voorkomt dat er een teek in de buurt komt
  • ZECK-Protec is gevaarlijk voor de teek, maar volledig ongevaarlijk voor u
  • ZECK-Protec is continu actief
  • ZECK-Protec behoudt zijn werking, zowel bij mooi als bij slecht weer

Voor meer informatie over de productie en de werking van Rovince Zeck-Protec bekijk onderstaande video.