Posted in Uncategorized

Week van de Teek 2018

Van 16 t/m 22 april 2018 is het weer de Week van de Teek. Landelijke samenwerkende organisaties organiseren deze week om aandacht te vragen voor teken en (de risico’s van) tekenbeten. Teken kunnen namelijk ziektes overbrengen, zoals de ziekte van Lyme. Een goede bescherming tegen tekenbeten, en controle na ieder bezoek aan het groen, zijn daarom van groot belang.

Het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft het afgelopen jaar 27.000 nieuwe gevallen van de ziekte van Lyme geteld. Aandacht (voor preventie) is dus van belang! In een artikel van Nu.nl  vertelt Boswachter Tim hoe de kleding van Rovince hem helpt beschermen tegen tekenbeten.

Boswachter Tim beschermt zich tegen tekenbeten met Rovince kleding. Hij vertelt in deze film van NU.nl alles wat je moet weten over teken.

Beschermende kleding van Rovince

Rovince wil met haar beschermende kleding mensen die beroepsmatig of recreatief veel in de natuur te vinden zijn beschermen tegen tekenbeten om zo het risico op de ziekte van Lyme te minimaliseren. Rovince kleding voldoet aan de norm NEN 8333 die de kwaliteitseisen omschrijft voor beschermende kleding tegen teken en hoe deze kleding gebruikt en onderhouden moet worden.

Speciale Actie Week van de Teek 2018

Gedurende deze hele week heeft Rovince een speciale Survival actie. Koop van 16 t/m 22 april Rovince kleding, registreer je aankoop en maak kans op een Expeditie Robinson Survival Cursus voor 2 personen. Klik hier voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart