Boswachterkleding van Rovince

Posted in Tijdens je werk

Met de boswachterkleding van Rovince geniet u ongelimiteerd

Boswachter zijn is genieten van de natuur. De geur van frisse boslucht, het gefluit van vogels, de kleur van bloeiende heidevelden. Er is niets beters. Natuurlijk zitten er ook mindere kanten aan het vak van boswachter. Het weer laat zich niet altijd voorspellen en wat te denken van hinderlijke insecten zoals muggen? En dan hebben we het nog niet eens over teken, die gevaarlijke ziektes kunnen overbrengen met hun beten. Als boswachter dient u zich te beschermen tegen deze invloeden en gevaren van buitenaf. Rovince begrijpt dat als geen ander en biedt u comfortabele en insect- en teekwerende kleding.

Teekwerende boswachterkleding

Bij Rovince kennen we het belang van goede boswachterkleding. Daarom hebben we de speciale ZECK-Protec teekwerende kleding in onze collectie. Deze kleding is voorzien van een ongevaarlijke en huidvriendelijke coating, die ervoor zorgt dat teken zich niet aan de kleding kunnen hechten. De coating geeft teken geen kans om richting de huid te kruipen, laat staan zich hierin vast te kunnen bijten. Een bijkomend voordeel is dat de kleding niet alleen tegen teken beschermt, maar ook tegen andere kleine beestjes, zoals muggen. Met de kleding van Rovince kunt u zich van top tot teen beschermen. Bekijk hier onze collectie broeken, shirts, fleece vesten, softshells, poloshirts, sokken en caps.

 

Noodzaak teekwerende kleding

We hoeven u niet te vertellen dat u als boswachter een groot risico loopt dat u met teken te maken krijgt. In het bos zijn immers genoeg plekken waar teken zich bevinden; in hoog gras of tussen dode bladeren, het liefst bij bomen of struiken. Van daaruit stappen ze over op passerende dieren, maar ook op mensen. Omdat teken de ziekte van Lyme op mensen kunnen overdragen, wilt u een beet te allen tijde voorkomen. Onze boswachterkleding is voorzien van een permanente anti-tekenimpregnatie. De gepatenteerde, werkzame stof ZECK-Protec maakt gebruik van het zogenaamde “hot feet effect”: wanneer teken in contact komen met de impregnatie, worden de gevoelige zenuwuiteinden van hun zuigvoeten heet. Als beschermende reactie rolt de teek zich op en valt van de kleding.

 

Met de boswachterkleding van Rovince kunt u zorgeloos en veilig uw beroep uitoefenen én genieten van de prachtige natuur. Ontdek de sterke prestaties van onze tekenbeschermende kleding. Bekijk onze collectie online in de webshop en plaats meteen uw bestelling!

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen