In verband met extreme drukte bij de vervoersbedrijven kan het zijn dat uw bestelling een aantal werkdagen later wordt geleverd. Wij hopen op uw begrip.

Hovenierskleding van Rovince

Posted in Tijdens je werk

Als hovenier maakt u de meest prachtige tuinen. Om dit te kunnen doen, moet u zich echter wel constant tussen beplanting bevinden. Bosjes, planten, grassen… in uw vakgebied zijn ze de dagelijkse kost. En wat u daar ‘gratis’ bij krijgt, zijn teken. Deze parasieten hechten zich aan de huid van dieren, maar indien ze de kans krijgen, ook aan die van mensen. Ze blijven een paar uren tot zelfs een paar dagen op de huid zitten, waarna ze zich weer laten vallen. Het kwaad is dan echter al geschied: teken kunnen vele soorten ziekten overbrengen. Eén daarvan is de ziekte van Lyme. Gelukkig biedt Rovince u een eenvoudige manier om u te beschermen tegen deze beestjes.

Hovenierskleding met teekwerende eigenschappen

ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding is dé manier om het teken onmogelijk te maken zich aan uw kleding – en vervolgens uw huid – te hechten. Deze kleding heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat teken geen grip meer hebben op de stof. Hierdoor glijden ze zo weer van uw kleding af. Belangrijk daarbij om te weten is dat de hovenierskleding verder geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid: iets dat wij kunnen aantonen met onze certificering.

ZECK-Protec teekwerende outdoor kleding is in diverse varianten te verkrijgen. Ook speciale hovenierskleding maakt onderdeel uit van de collectie. Hierbij hebt u een ruime keuze uit zowel broeken als shirts als handschoenen. Genoeg om ieder deel van uw lichaam te beschermen tegen deze parasieten met hovenierskleding. Of ze nou ‘besluiten’ via het gras op u te kruipen, via planten of via bosjes.

Bescherming met trendy hovenierskleding

De teekwerende hovenierskleding van ZECK-Protec is in allerlei varianten te verkrijgen. De modieuze, sportieve vormgeving van deze kleding zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen teken én dat u er tegelijkertijd hip blijft uitzien.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen