Posted in Nieuws

Insectwerende kleding van Rovince

Anti insect kleding is speciaal ontworpen om het hele lichaam te beschermen tegen vervelende beten van muggen, teken en andere insecten. Insecten (muggen) kunnen tijdens hun beet gevaarlijke ziektes overbrengen , het is dan ook belangrijk om jezelf hiertegen te beschermen. Naast kleding zijn er veel middelen die kunnen worden ingezet, maar hoe goed je je ook insmeert met DEET of muggenmelk, vaak steken muggen ook door kleding heen. Bij anti insect kleding is dit niet het geval, omdat het hele lichaam bedenk is en het insect wordt verjaagd zodra het in aanraking komt met de kleding.

Hoe werkt insectwerende kleding?

De kleding van Rovince is geïmpregneerd met een speciale stof/middel die insecten direct verjagen zodra ze ermee in aanraking komen. Wist je dat militairen die worden uitgezonden naar malariagebieden ook speciale geïmpregneerde kleding dragen om een beet van een insect te voorkomen?

Maximaal draagcomfort

Naast dat de kleding een goede bescherming biedt tegen insecten is het ook belangrijk dat de kleding is voorzien van een hoog draagcomfort. De kleding van Rovince is voorzien van:

  • Ademende stof
  • 4 afsluitbare zakken
  • Afneembare capuchon
  • Stretch stof
  • Uitstekende pasvorm

Rovince heeft zowel insectwerende kleding voor dames en insectwerende kleding voor heren. Bekijk hier onze volledige collectie.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen