In verband met extreme drukte bij de vervoersbedrijven kan het zijn dat uw bestelling een aantal werkdagen later wordt geleverd. Wij hopen op uw begrip.

Over ons

Beste Rovince klant,

Niets is zo waardevol als onze gezondheid, dat weten wij van Rovince maar al te goed.

Al sinds 2009 zijn wij bezig met de ontwikkeling en productie van kleding met een unieke toegevoegde waarde, namelijk: een duurzame bescherming tegen tekenbeten!
In de afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van teekwerende kleding en wordt onze kleding door zeer uiteenlopende beroepsgroepen gedragen. Maar ook mensen die tijdens een wandeling of tijdens het uitlaten van de hond met een teek geconfronteerd worden roemen onze kleding.

Doordat het probleem met de teek jaar in jaar uit groter wordt kwam er een steeds grotere behoefte naar een norm voor (werk)kleding met een bescherming tegen tekenbeten.

In samenwerking met, en onder regie van de NEN en andere stakeholders (o.a. Ministerie van Defensie, RIVM en Stigas) is in het voorjaar van 2018 de norm “NEN-8333” gepubliceerd.
Deze norm beschrijft technische eisen, kwaliteitstesten en gebruiksomstandigheden waarmee zowel langdurige werking tegen tekenbeten als de gezondheid van de drager van de kleding kan worden gewaarborgd.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen