Posted in Overige artikelen

Anti muggen kleding van Rovince

Reist u binnenkort naar het buitenland en bent u op zoek naar muggenwerende kleding? Rovince heeft geïmpregneerde muggenwerende kleding waarmee u uw lichaam bijna volledig tegen muggenbeten kunt beschermen. Lees hieronder waarom de anti-muggen kleding van Rovince zo uniek is, en waarom het een beter alternatief is dan de beschermende stof DEET.  

De risico’s die een muggenbeet met zich meebrengt

De gevaren van muggen wordt door veel mensen onderschat. Dit komt doordat de mug in Nederland relatief onschuldig is. Bij een beet wordt er in de meeste gevallen slechts huidirritatie waargenomen. In andere landen is dit vaak een ander geval en is bescherming ten zeerste aan te raden (bij een muggenbeet kunt u ziektes oplopen). Als er bij een muggenbeet een ziekte wordt overgedragen dan kan dit leiden tot levensbedreigende situaties. Ook in Nederland worden steeds vaker nieuwe muggensoorten aangetroffen die gevaarlijk kunnen zijn.

Muggenwerende kleding VS DEET

Deet is één van de bekendste muggenwerende middelen. Het middel biedt maar tien uur bescherming wanneer het op de huid wordt aangebracht. Als DEET op de kleding worden gespoten, dan is de werkingstijd nog lager. Het materiaal van de kleding neemt de stof (DEET) ook niet goed op, waardoor een deel van de werkzame stof verdwijnt tijdens het bewegen of bij een aanraking. Hierdoor is het beschermende effect van DEET niet te vergelijken met anti muggen kleding.

Kenmerken van de geïmpregneerde muggenwerende kleding van Rovince

Met de anti muggen kleding van Rovince kunt u bijna uw volledige lichaam bedekken. De kleding van Rovince heeft de volgende specificaties:

  • Permanente mugwerende werking
  • De mugwerende werking is tot 100 wasbeurten actief
  • Uitstekende pasvorm
  • Sommige kledingstukken zijn voorzien van ventilatie
  • Brede maatrange

U kunt DEET gebruiken voor de plekken waar de mugwerende kleding u niet kan beschermen. De rovince collectie bestaat uit:

U kunt hier onze volledige Adventure wear collectie bekijken. Deze collectie hebben we speciaal samengesteld om u te beschermen tegen muggen en andere insecten. De kleding heeft een hoog draagcomfort en u kunt er gemakkelijk in bewegen. Heeft u nog vragen over onze kleding? Neem dan gerust contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen