In verband met extreme drukte bij de vervoersbedrijven kan het zijn dat uw bestelling een aantal werkdagen later wordt geleverd. Wij hopen op uw begrip.

Tekenpreventie en Rovince

Posted in Overige artikelen

Bent u in een beroep werkzaam, waarin u een verhoogd risico loopt op een tekenbeet, dan is het uiterst belangrijk aan tekenpreventie te doen. Tekenpreventie begint bij het dragen van de juiste kleding: draag tijdens uw werkzaamheden altijd tekenwerende kleding vanRovince. Deze geïmpregneerde, beschermende, gecertificeerde kleding bedekt een groot deel van het lichaam.

Wat kunt u nog meer doen als tekenpreventie?

Behalve het dragen van onze beschermende kleding als tekenpreventie, behoren ook nog de volgende stappen tot tekenpreventie:

 • Smeer de huiddelen die nog zichtbaar zijn (bijvoorbeeld uw handen) in met een anti-insectenmiddel dat DEET bevat.
 • Controleer uw huid, zeker als u hele dagen in een gebied bent dat tekengevoelig is, minstens twee keer per dag op teken.
 • Loop zoveel mogelijk op verharde paden.

Wilt u meer tekenpreventie tip, neem dan gerust contact met ons op.

De tekenpreventie bleek niet doeltreffend genoeg

Ook al heeft u zich nog zo goed beschermd en alle tekenpreventie regels opgevolgd, het ging toch mis. Hoe behandelt u dan een beet?

 • Gebruik een speciaal tekenpincet om de teek vast te klemmen. (Raak de teek niet zomaar met uw handen aan).
 • Probeer de teek ineens uit uw huid te trekken, zodat er geen risico bestaat dat er iets van de teek in de huid blijft zitten.
 • Verdoof de teek niet van te voren, want dit maakt dat de teek de inhoud van zijn maag kan uitspugen. Deze inhoud kan vervolgens in uw bloedbaan terechtkomen.
 • Verder is het belangrijk de datum waarop u bent gebeten en de plaats van de tekenbeet op uw lichaam, te noteren. Zodoende kunt u bijhouden hoe eventuele ziekteverschijnselen zich ontwikkelen. Indien u klachten krijgt, raadpleeg dan uw huisarts.
 • 88.75

  Shirt Ergoline Men

  Anti insecten shirt SPECIFICATIES Permanente teekwerende behandeling Behandeling tot 100 wasbeurten actief Conform NEN-8333 Snel drogende stof UV50+ bescherming Zeer slijtvast 2 Borstzakken met klep…

 • 124.95

  Trousers Ergoline Men

  Insectwerende broek Een duurzame, breed inzetbare outdoorbroek uit 65% polyester en 35% katoen. Geschikt voor uiteenlopende activiteiten. De broek beschikt over maar liefst 7 zakken…

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen