In verband met extreme drukte bij de vervoersbedrijven kan het zijn dat uw bestelling een aantal werkdagen later wordt geleverd. Wij hopen op uw begrip.

Wandelkleding van Rovince

Posted in In je vrijetijd

Teekwerende wandelkleding van Rovince die u niet in de steek laten wanneer u ze het meest nodig heeft. Onze outdoor kleding online bekijken en bestellen gaat heel veilig en makkelijk. Wanneer u opzoek bent naar mooi en goede wandelkleding wat ook gelijk teekwerend is, dan bent u bij Rovince.nl op het juiste adres. We zijn geen specifieke jacht winkel of een jacht en outdoor online winkel. Wij zijn de specialist in teekwerende kleding die ook wandelkleding online verkoopt.

Overdag en ’s nachts zijn teken altijd actief. Er is hierin dus geen verschil. We lopen gemakkelijk een tekenbeet op als we in de het bos zijn. Dit gebeurt door aanraking van vegetatie waar de hongerige teken op zitten. Om een tekenbeet op te lopen, is de kans aanzienlijk groter wanneer we op de bosgrond zitten, of door hoogopgaand gras, bosbessen of varens lopen. U bent hier op het juiste adres.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen