Wandelkleding van Rovince

Posted in In je vrijetijd

Veilig en comfortabel wandelen met de wandelkleding van Rovince

Heerlijk wandelen in de natuur. De wandelschoenen aan en gaan! Veel wandelaars hebben niet meer nodig dan dat om op pad te gaan. Maar een wandeling kan zoveel comfortabeler en veiliger zijn wanneer ook de rest van de kleding op de wandeling aangepast wordt. Bij Rovince vindt u comfortabele wandelkleding die u bovendien beschermt tegen beten van insecten en teken. Dat wandelt een stuk prettiger.

Teekwerende wandelkleding

Maakt u ook graag mooie wandeltochten door de bossen, over de heidevelden, langs beken en in de duinen? Dat is genieten natuurlijk, maar bent u zich ook bewust van het gevaar dat bij bomen en struiken, tussen dode bladeren en in het hoge gras schuilt? We hebben het hier over teken. U wilt een tekenbeet te allen tijde voorkomen, omdat teken de ziekte van Lyme op mensen kunnen overdragen. Daarom is het belangrijk dat u kleding draagt die beschermt tegen teken. De wandelkleding van Rovince heeft een ongevaarlijke en huidvriendelijke coating. Deze coating voorkomt dat teken zich aan de kleding kunnen hechten of richting de huid kunnen kruipen. Bovendien beschermt onze kleding ook tegen vervelende insecten, zoals muggen. De wandelkleding van Rovince is erg comfortabel, dus wat houdt u nog tegen? Bekijk hier onze collectie teekwerende wandelkleding!

Met onze ZECK-Protec kleding wandelt u prettig én veilig

De wandelkleding van Rovince is heerlijk comfortabel en beschermt bovenal van top tot teen tegen teken. Alle kleding is voorzien van de permanente anti-tekenimpregnatie, ZECK-Protec. Deze impregnatie zorgt voor een afwerende reactie bij teken, die zich vervolgens van uw kleding laten vallen. In onze catalogus en webshop vindt u al onze ZECK-Protec wandelkleding, waaronder naadloze wandelsokken, sneldrogende wandelbroeken met UV bescherming, shirts die voldoende bewegingsvrijheid geven, warme bovenkleding en fijne caps. De teekwerende wandelkleding van Rovince maakt uw wandelingen een stuk comfortabeler en houdt teken en insecten op afstand. Dat is pas genieten!

Neem een kijkje in onze webshop en bestel uw teekwerende wandelkleding meteen online!

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen