Wat is Cumanda?

Posted in (Natuurlijke) behandeling

Cumanda is een boom die in het Amazonegebied groeit en de bast van deze boom wordt gebruikt als medicijn tegen malaria. Het was ook lange tijd een middel tegen reuma, diarree en het geldt als een versterkend middel voor het lichaam. Cumanda wordt echter tegenwoordig ook gebruikt als geneesmiddel voor de ziekte van Lyme.

7449283872_7525b135f9_bCumanda en de ziekte van Lyme
Cumanda wordt met name in de Verenigde Staten gebruikt als middel tegen de Lyme-bacterie. Cumanda zou klachten bij Lyme verminderen, hoewel dit niet is bewezen. Bij de ziekte van lyme wordt er altijd antibiotica voorgeschreven en het gebruik van Cumanda druppels zou kunnen helpen bij het genezen van de ziekte. Cumanda wordt vaak gebruikt in combinatie met Samento, een ander geneesmiddel dat helpt bij de ziekte van Lyme.

Gebruik van Cumanda
Als je gelijk met een volledige dosis Cumanda begint, bestaat er een kans op verergering van de symptomen. Nutramedix, de fabrikant van dit extract, raadt daarom aan om het gebruik van dit middel rustig op te bouwen. Er kan gewenning optreden en daarom wordt er ook aangeraden om Cumanda af te wisselen met Samento of het in combinatie met dit middel te gebruiken. Cumanda heeft geen bijwerkingen.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen